EHBO

Het eenheidsdiploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis is te behalen door een opleiding te volgen bij instanties die hiervoor gekwalificeerd zijn, zoals Stabiel. Als vereniging verzorgen wij de opleiding voor particulieren en bedrijven. De prijs voor de opleiding van het eenheidsdiploma Eerste Hulp bedraagt
€ 130 voor particulieren. Dit is inclusief koffie/thee, lesmateriaal en examen. De lessen zijn ’s avonds van 19:30 uur tot 21:30 uur.
Bedrijven worden verzocht een offerte aan te vragen bij onze penningmeester.


Weet u dat er ook in 2020 veel zorgverzekeraars een opleiding Eerste Hulp vergoeden? Kijk bijvoorbeeld eens hier of uw verzekeraar erbij staat en controleer uw polisvoorwaarden. Wie weet betaalt ook uw zorgverzekering (een deel van) deze cursus.


Naast de 'standaard' Eerste Hulp-opleiding, waarbij de AED een onderdeel is van de cursus, kunt u bij ons terecht voor aparte cursus of workshop reanimatie en AED (Automatische Externe Defibrillator).

Mensen die reeds in bezit zijn van een diploma zijn uiteraard ook welkom om bij ons de herhalingslessen te volgen.
Het verenigingsseizoen loopt van oktober tot en met mei van het jaar daarop. Onze oefenlocatie is het Rivierenhuis in Terneuzen en de lessen beginnen om 19:30 uur. U kunt hier de herhalingsdatums bekijken, indien deze beschikbaar zijn. ->
Wilt u weten of uw huidig diploma nog geldig is, controleer dit dan op de webstie van Het Oranje Kruis

Wilt u meer weten of een offerte ontvangen, dan verzoeken wij u om contact op te nemen. Wij zullen trachten om u zo spoedig mogelijk antwoord te geven en indien gewenst een offerte toe te sturen.


Eindejaars Deals (BE)Eindejaars Deals (BE)